Kosten

Voor therapiegesprekken hanteer ik een uurtarief van € 67,50,- voor individuele gesprekken. Voor relatietherapie hanteer ik een tarief van € 80,00. De tarieven zijn inclusief 21% btw.

Naast het uurtarief als hulpverlener reken ik voor mijn reiskosten van huisbezoeken nog een tarief van € 0,29 per kilometer.

Het is niet mogelijk om de kosten van de therapiegesprekken te verhalen bij de zorgverzekering. Belangrijkste reden hiervoor is dat ik mijn zelfstandigheid en manier van werken niet kan onderbrengen binnen de bestaande beroepsverenigingen, waardoor ik beperkt ben in mijn vrijheid en ‘alternatieve’ manier van werken.

Verder is het zo dat therapiegesprekken (zeker relatietherapie) niet of of nauwelijks vergoed worden door de zorgverzekering of je moet goed aanvullend verzekerd zijn om een gedeelte te kunnen terugkrijgen. Daarom hou ik mijn uurtarieven laag zodat therapie voor iedereen mogelijk moet zijn.

Zijn de kosten voor jou een drempel om in therapie te gaan, aarzel dan niet om contact op te nemen zodat we samen kunnen kijken wat mogelijk is!

Hulp moet mogelijk zijn voor iedereen!