Wie ben ik?

Sinds 2013 mijn eigen praktijk Puur-Leven in coaching en het geven van psychosociale therapie. Als therapeut met mijn eigen rugzak vol ervaringen en relevante opleidingen werk ik graag met mensen die op de ene of andere manier zelf vastlopen in zijn of haar leven. Naast mijn eigen praktijk (parttime)werk ik bij het waterschap als hydroloog en werk ik met ‘puur’ water. De combinatie tussen deze twee banen werkt versterkend en leidt tot een bijzondere toewijding en passie.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat bij de meeste klachten, het soort therapie niet zoveel uitmaakt voor een goed resultaat. Het gaat vooral om de klik tussen mij en jou als cliënt. Mijn cliënten zeggen vaak dat het ze heel zwaar leek, therapie, maar dat ze het er bij mij toch als vertrouwd en laagdrempelig ervaren. Bij mij is het veilig. Ik oordeel niet en sta naast je, in het hier en nu.

Praktijk Puur-Leven is gehouden aan haar geheimhoudingsplicht. Alles wat tussen de cliënt en de therapeut besproken wordt kan alleen met derden worden gedeeld indien de cliënt hiervoor schriftelijke toestemming verleend heeft.

Voor meer informatie kun je contact met me opnemen via het contactformulier

Jaco van Heemskerk

“Ik kwam bij Jaco langs met een probleem waar ik al lange tijd mee rondliep. Jaco heeft me gestimuleerd om diepgaander te kijken en te voelen dan ik ooit eerder had gedaan. Door zijn directe en veilige begeleiding heb ik het gedurfd om concrete volgende stappen te zetten. Jaco is open, weet steeds een passende manier van werken te vinden en geeft veel vertrouwen.“

– Erik, man, 28 jaar